Workshops & Cursussen

Cursus Masseren= leren ontspannen

Of je nu een massage geeft of krijgt, masseren ontspant, en dat kunnen we wel gebruiken in deze drukke tijden. Elkaar  thuis met een goede massage kunnen laten ontspannen is een hele fijne manier om samen te kunnen ontspannen. Mocht je dit nog minder goed in de vingers hebben,dan is dit heel goed te leren! Bij Praktijk Marguérite kun je samen met jouw vriend(-in) in een rustige & vertrouwde omgeving goed en ontspannen leren masseren. Je bent zowel de gever als de ontvanger tijdens de cursus, dus je weet en voelt direct wat de effecten van een massage zijn.

Kom je liever samen met 3 vrienden(-innen) dan kan dat ook. Er staan dan 2 massagetafels en een enthousiaste ervaren ontspanningsmasseuse voor jullie klaar. Persoonlijke aandacht & een positieve actieve sfeer blijven voorop staan tijdens deze avonden.

 

In 3 dagdelen of avonden van leren jullie de belangrijkste spiergroepen, diverse massage-grepen die tot diepe ontspanning leiden en tot slot de volledige lichaamsmassage. Een flacon (50ml) heerlijke sinaasappelmassageolie krijgen jullie mee naar huis zodat je na de cursus direct door kunt gaan met ontspannen! 

De kosten voor 3 dagdelen van 1,5 uur bedragen 195 € p.p. bij 2 personen

(99 € p.p.  bij 4 personen). Dit is inclusief koffie/thee/water, gebruik van massage-olie & handdoeken, cursusmap, certificaat van deelname en een flacon (50ml) sinaasappel olie voor thuis.

De cursus is op doordeweekse dagen- en avonden en op zaterdag, en altijd in overleg. Bel voor meer informatie of een afspraak of laat uw gegevens

hier achter. Dan nemen wij zsm contact met u op. 

 

Visagie

Welke make-up past nu eigenlijk het beste bij jou, jouw huidteint, haarkleur, karakter en kleding? en hoe breng je die dan het beste aan? Meld je dan aan voor een workshop Visagie n haal, onder begeleiding van een gediplomeerd visagiste, ook uiterlijk het best in elkaar naar boven!

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur, is effectief met persoonlijke aandacht en vindt plaats op doordeweekse dagen/avonden en de zaterdagochtenden en uiteraard altijd in overleg met jou.

De kosten zijn inclusief koffie/thee/water/iets lekkers, gebruik van alle visagie benodigdheden en een goed gevulde goodiebag.

2-6 personen: intern bij Praktijk Marguérite € 30,00 p.p

Dit is in huiselijke sfeer, inclusief koffie/thee, iets lekkers en een goed gevulde goodiebag.

6-12 personen op locatie (op maat) € 45,00 p.p

dit is inclusief koffie/thee, iets lekkers en een goed gevulde goodiebag.

 

6-12 personen deluxe op locatie (op maat) € 60,00 p.p

inclusief koffie/thee/prosecco en een goed gevulde deluxe goodiebag.

Bel voor meer informatie of een afspraak of laat hier uw gegevens achter, dan nemen wij zsm contact met u op!

 

Deze workshops zijn tevens terug te vinden op:

http://www.onemotion.nl/vrijgezellenfeest-vrouwen/

bij: Vrijgezellenfeest vrouwen Ideeën

 
Schoonheid van binnen & buiten samenwerking tussen Praktijk Marguérite en Tijdink & Tijdink 

 

 

Manicure

 

Heb jij last van droge afbrekende of - scheurende nagels, een droge huid en wil je weten wat je daar zelf aan kunt doen?

 

OF vind je het heerlijk om een manicure bij de schoonheidsspecialiste te krijgen en wil je graag weten hoe je dit thuis het beste bij kan onderhouden?

Vind je het leuk om dit samen met een paar vriendinnen te leren? Geef jullie dan op voor een gezellige en leerzame workshop Manicure!

Duur: 2,5 uur

 

2-4 personen intern bij praktijk Marguerite € 30,00

inclusief koffie/thee/water, iets lekkers en een goodiebag

5-12 personen op locatie (op maat ) € 45,00

inclusief koffie/thee/water, iets lekkers en een goed gevulde goodiebag

 

5-12 personen deluxe op locatie ( op maat) € 60,00

inclusief koffie/thee/water/prosecco, iets lekkers en een deluxe gevulde goodiebag

 

WORKSHOP REIKI I- Usui

 

Kom jij regelmatig uitgeblust thuis terwijl je eigenlijk nog heel veel te doen hebt? Heb je soms het gevoel alsof sommige mensen je helemaal leegtrekken? Ben je oververmoeid, overwerkt, overspannen, burned out of heb je fysieke klachten die maar heel langzaam of niet over lijken te gaan? Wil je daar graag zelf iets aan kunnen doen zonder steeds ergens naartoe te hoeven?

Dan is Reiki misschien wel dé methode voor jou. Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze die werkt met energie. Ieder levend wezen op aarde bestaat uit energie, en energie heeft een lading. Op het moment dat jouw energie laag is door overbelasting of door anderen, voel je je minder goed. Als dit lang aanhoudt door bv stress of langdurige fysieke overbelasting ontstaan er blokkades in je energiebanen waardoor diverse kwalen kunnen ontstaan. Om dit te voorkomen of hier uit te komen hoor je van de huisarts vaak dat je het rustiger aan moet doen, dingen doen die je leuk vindt en je energie geven. Alle drie goede tips en Reiki helpt je bij alle drie.

Door jezelf iedere ochtend en iedere avond jezelf minimaal 10 minuten reiki te geven, geef je jezelf een rustige start van de dag en afsluiting van de avond. Dan geef je jezelf energie daar waar jouw lichaam het het hardst nodig heeft.

Met Reiki I in eerste instantie voor jezelf, later mogelijk ook voor anderen die bv last van slecht slapen, hoofdpijn, migraine, examenvrees, plankenkoorts, of andere klachten hebben. D.m.v. deze eeuwenoude wetenschappelijk bewezen werkende techniek van handoplegging kun je jezelf en anderen helpen de weerstand van het lichaam weer op te bouwen. Dit door blokkades op te heffen en de energie weer vrij te laten stromen. Negatieve energie van anderen leer je met reiki I snel en effectief van je af te voeren, waardoor je met meer energie weer verder kunt.

Wil je jezelf graag met deze eenvoudige, levenslang werkende methode terug helpen naar voldoende ontspanning, - energie en plezier in je leven?
Meld je dan aan voor een workshop Reiki I 

Hierin leer je:
- Wat is Reiki en wat kun je ermee
- Het verhaal van de grondlegger van Reiki: Mikao Usui
- De 5 leefregels
- Een aardingsoefening om negatieve energie los te kunnen 

  laten.
- De verschillende handposities om (jezelf) reiki te geven.

En krijg je:
- Thee, koffie,water (die naar wens op smaak te brengen is)
- Iets lekkers bij de koffie/thee/water
- Jouw individuele inwijding in reiki I waarmee je energiebanen     vrijgemaakt worden, onnodige ballast losgekoppeld wordt en     je energie weer goed kan stromen

Aantal personen: Maximaal 4 personen per workshop
Locatie:

Bij droog weer: een prachtige locatie aan de Oosterplas
Bij nat/koud weer: Praktijk Marguérite 
Duur van de workshop: 2 uur

Kosten: € 130,00 p.p
 


Wil je de workshop liever alleen of samen met een vriendin volgen? Dat kan! Duur is: 1,5 uur en kan zowel overdag als 's-avonds ingepland worden. Locatie en kosten zijn gelijk aan bovenstaande. 

Voor grotere groepen (tot 15 personen) is het ook mogelijk de workshop te volgen. Hiervoor gelden aangepaste prijzen, locatie en deze is altijd op maat. Neem hiervoor contact op via de mail.  

 
 
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Instagram App Icon
  • Pinterest App Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon