Epitact Hallux valgus corrigerende orthese

Heeft u een “knobbel” aan de voeten? Of u er nu pijn door heeft of niet, verwaarloos de gevolgen niet: hij moet zo snel mogelijk behandeld worden om de negatieve gevolgen op de andere gewrichten, en in het bijzonder op de knie te beperken. Dit is wat de Corrigerende Orthese van de hallux valgus doet door de grote teen te ontspannen! In tegenstelling tot een klassieke hallux valgus orthese, wordt ze overdag gebruikt. Resultaat: een betere steun en een verlichting van de pijn door de hallux valgus als u al pijn hebt.

 

Deze orthese kan als behandeling gebruikt worden, maar ook preventief om de evolutie van de hallux valgus te beperken dankzij de correctie van de as van de grote teen.

Indicaties: 

Door dagelijks de dubbel corrigerende EPITACT® orthese voor overdag te dragen wordt de hallux valgus gecorrigeerd en groeit hij niet verder. De orthese helpt overdag gewrichtspijn en ongemak te verlichten.

Bijzondere kenmerken: Het gepatenteerde ontwerp met EPITHELIUMFLEX® technologie van de corrigerende orthese is soepel en uiterst fijn en past daardoor gemakkelijk in elke schoen. In factoren die de vervorming verergeren.

 

Levensduur:

Als u de orthese volgens voorschrift onderhoudt, kunt u deze maandenlang dagelijks dragen.

Advies:

Als aanvulling op de correctieve orthese voor overdag raden wij u aan om de correctieve EPITACT® orthese voor ’s nachts te dragen aangezien deze de vervorming helpt te corrigeren en de gewrichtspijn ’s nachts verlicht.

Contra-indicaties: De orthese mag niet worden gebruikt indien de grote teen niet meer zijdelings heen en weer kan worden bewogen. Gebruik in dit geval eerder de hallux valgus beschermer. Niet gebruiken op een beschadigde huid.

 

In het geval van diabetes, artritis, zenuwaandoeningen aan de onderste ledematen of zweren, dient u uw arts of podoloog te raadplegen en de toestand van de voet nauwgezet op te volgen.

Samenstelling: 58 % silicone, 42 % polyamide/elasthaan.

€ 34,95 pst

Teenbeschermer

Last van blauwe, pijnlijke teennagels door het sporten? Dat is verleden tijd met de SGL teennagelbeschermer!

De tenen kunnen tijdens het sporten veel te verduren hebben waardoor ze blauw en pijnlijk worden. De SGL teennagelbeschermers kunnen het probleem voorkomen en er tegelijk voor zorgen dat u ondanks een pijnlijke nagel tóch kunt sporten.

 

De SgL teenkap is gemaakt van een polymergel die de teen omarmt en de schokken absorbeert die ontstaan tijdens bv wandelen, hardlopen, voetballen, basketballen of tennissen. Ook blaren, ingroeiende nagels of likdoorns aan de tenen worden voorkomen of verzacht doordat de teenkap de druk gelijkmatig over de teen verdeeld. Het materiaal is soepel, neemt nauwelijks ruimte in de schoen in en voelt erg comfortabel. Dankzij de rekbaarheid passen ze om elke vinger en teen. De gel geeft langzaam oliën vrij aan de huid die verzacht en hydrateert.

..

vanaf € 9,95

Dadi'Oil

een natuurlijke verzorgende olie die flexibiliteit, stevigheid en glans geeft aan de natuurlijke nagels, en tegelijk het zelfgenezend vermogen van de huid ondersteund. Dadi' Oil wordt snel opgenomen, is zuinig in gebruik en niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen, namelijk Avocado, Olijf en Jojoba en bevat natuurlijke Vitamine E, een krachtige anti-oxidant.  De olie is ook zeer goed te gebruiken bij (jonge) littekens en eczeem. In combinatie met de HFL Solution Spray tegen kalknagels versterken beide producten elkaars werking, waardoor de kwaliteit van de nagel & de huid eromheen nog sneller verbeterd. De combinatie van HFL solution spray en Dadi'Oil wordt tevens gebruikt als effectieve nabehandeling van de PACT-Therapie om herinfectie te voorkomen.

€ 5,95

HFL Solution Spray

te

Hét product voor de cosmetische verzorging van kalknagels. HFL Laboratories gepatenteerde Solution Spray is het product voor de cosmetische verzorging van Kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de Huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus roos en gevoelig kan zijn geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestanddelen.

Werking. De spray dringt via de huid naar binnen en komt zo bij de matrix van de nagels waar de bron ontstaan is. Hierdoor bereikt men niet alleen de nagel maar ook de matrix. Grondstoffen. De meeste producten zijn op basis van tea tree olie. Helaas is tea tree olie discutabel als het op langere termijn gebruikt wordt zoals bij de verzorging van kalknagels vaak het geval is. Men kan hier dus allergieën door opwekken. HFL Laboratories is de eerste die een product op de markt heeft gebracht met een grondstof uit de voedingsmiddelen industrie en dus al jaren getest is. Hierdoor bestaat er ook een patent/octrooi op dit product. Het werkende bestanddeel is in dit geval Sodium Benzoate, dat erom bekend staat gisten en bacteriën aan te pakken. Daarnaast is er Limonene Acid gebruikt om de huid te kalmeren en Panthenol als een provitamine B5 voor de elasticiteit van de nagel.

 

Verpakking. Sprayflacon 50 ml.

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
1. kalknagels
2. rode en gevoelige huid over het hele lichaam

Toepassing.
1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij de pedicure
2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen
3. Spray uw nagel 2 maal daags met de HFL Solution Spray
4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL Spray


1. kalknagels
2. rode en gevoelige huid over het hele lichaam

Toepassing.
1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij de pedicure
2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen
3. Spray uw nagel 2 maal daags met de HFL Solution Spray
4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL Spray

Te gebruiken bij de cosmetische verzorging van:
1. kalknagels
2. rode en gevoelige huid over het hele lichaam

Toepassing.
1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij de pedicure
2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen
3. Spray uw nagel 2 maal daags met de HFL Solution Spray
4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL Spray

€ 12,50

HFL Roselan Balm

Hoe werkt Roselan Balm?

Roselan Balm is ontwikkeld

voor de verzorging van een extreem droge huid

voor een herstel van de tweede huidlaag

voor de genezing van wondjes en kloven

Roselan Balm is de huidverzorgende zalf van HFL Products met een natuurlijke, diep helende werking. Deze zalf is aangewezen voor de behandeling van een droge huid, kloofjes en kloven, droge vlekken, eelt en huidaandoeningen zoals psoriasis en koortslip.

Wat maakt Roselan Balm zo sterk?

 • Roselan Balm is niet zomaar een gewone huidzalf. Hij is speciaal ontwikkeld om in te dringen in de diepere huidlagen. Met de hulp van je eigen lichaamsvocht én wat steun van de actieve natuurlijke bestanddelen.
 • Roselan Balm behandelt een te droge huid zo doeltreffend dankzij de intensief vochtinbrengende en beschermende bestanddelen, zoals lanoline. Ze herstellen niet enkel de bovenste huidlaag, maar pakken ook de onderliggende lagen aan. Wat meteen ook uitstekende resultaten geeft in de behandeling van psoriasis en extreem droge, beschadigde huid.
 • Dankzij de verzachtende, hydraterende en vochtregulerende werking van Roselan Balm verlichten irritatie en pijn bovendien heel snel.

 

Een combinatie van Dermoleen Cream en Roselan Balm is aan te raden bij ernstige gevallen. Deze twee producten vullen elkaar uitstekend aan en geven schitterende resultaten. Roselan Balm is bij voorkeur in de ochtend aan te brengen, en Dermoleen Cream ’s avonds.

€ 12,80

HFL solution druppels

Een aanvulling op de HFL Solution spray.

Dit product kan als aanvulling gebruikt worden bij de HFL Solution spray voor de cosmetische verzorging van kalknagels. De eerste resultaten zijn zichtbaar na 6 tot 12 weken.

Inhoud.
100% natuurlijke druppels van Colloïdaal silver.

Verpakking:

Flesje met Doseringspipet 30ml

Toepassing:

1. De klant neemt 20 tot 30 druppels per dag in op nuchtere maag.
2. Kinderen 5 tot 10 druppels per dag
3. Liefst even een glas water erna drinken om de colloïdaal te transporteren naar de darmen

LET OP!
Alle producten zijn na opening een jaar houdbaar.

€ 10,50

Zomerfrisse voeten pakket

Wil je binnen een paar dagen heerlijk frisse voeten kunnen ervaren? Ga dan aan de slag met dit pakket van HFL Laboratories. Het frisse voetenpakket bestaat uit:

1x refreshing bath 150 ml

1x magic footdeo sprayflacon 50 ml

Begin met een heerlijk verfrissend en verzorgend voetenbad.

Deze is erg goed om te gebruiken bij een rode en gevoelige huid

ten gevolge van bijvoorbeeld het slecht afdrogen na het douchen of zwemmen.

Te gebruiken bij:
● Cosmetische verzorging
● Rode en gevoelige huid

 

Toepassing:
Vul een bak met water en doe er naar eigen wens de Refreshing Footbath bij.
Meerdere malen per week gebruiken voor een uitstekend resultaat.

Badder nooit te lang en te warm!

HFL Magic Foot Deo. Sprayflacon 50 ml

HFL Magic Foot Deo is een heerlijk verzorgende deodorant voor de voeten. De Foot Deo laat een mooie filmlaag achter die nog een langdurig verzorgende werking heeft. Ook erg goed voor de droge huid.

 

De Foot Deo kan het beste na het douchen gebruikt worden en niet direct op ernstig zwetende voeten. De Citric Acid (een mentholstof) in de Foot Deo helpt geuren te maskeren.

Samen geen € 23,35 maar € 19,95

HFL Dermo Dry

Lost zweetvoeten en geurtjes op

Wanneer gebruik je Dermo Dry?

Dermo Dry is een voetcrème voor de bestrijding van

 • Zweetvoeten of erg transpirerende voeten

 • Schimmelinfecties

Hoe werkt Dermo Dry?

Dankzij zinkoxide drogen de poriën helemaal in en stopt het overmatig transpireren. Er zit ook een middel in dat geuren neutraliseert. Je voeten en de huid tussen je tenen geraken echter nooit afgesloten maar blijven ademen dankzij Dermo Dry.

 • Tussen 3 en 14 dagen heb je perfect resultaat
 • Het product sluit je poriën niet af
 • Het droogt je zweetklieren uit
 • Onaangename geurtjes verdwijnen

Dermo Dry is een van de nieuwste producten van HFL Laboratories. Reeds na enkele dagen merk je het verschil en na maximaal twee weken behoren je zweetvoeten tot het verleden. Inderdaad, Dermo Dry lost zweetvoeten binnen de twee weken op!

Een van de meest bijzondere eigenschappen van Dermo Dry is dat hij de poriën niet afsluit. Dat zou slechts een blokkade van de zweetklieren veroorzaken en je problemen alleen maar erger maken. In de plaats droogt deze crème de zweetklieren lichtjes uit. Overtollig zweten stopt, je voeten voelen weer droog en normaal aan en die - heel erg nare - geurtjes zijn weg!

Dermo Dry werkt ook goed als je last hebt van schimmelinfecties tussen de tenen of op de huid. Schimmel komt immers voort van vochtige voeten. De ‘drogende’ werking van het actieve bestanddeel zinkoxide voorkomt precies die vochtigheid.

€ 15,95

HFL Dermoleen cream

Rehydrateert en beschermt tegen droge huid

Wanneer gebruik je Dermoleen Cream?

Dermoleen Cream is aangewezen bij volgende huidaandoeningen

Droge en gevoelige huid

Huidschilfers

Psoriasis

Kloven

Dermoleen Cream heeft uitstekende hydraterende en vochtregulerende eigenschappen en werkt daardoor prima tegen een te droge huid. Bovendien herstelt Dermoleen Cream de zuurgraad van je huid. Zo blijft jouw beschermlaag zelf ook beschermd!

Voor de behandeling van een zeer droge huid en psoriasis is een combinatie van Dermoleen Cream en Roselan Balm aan te raden. Deze twee producten vullen elkaar uitstekend aan en geven schitterende resultaten. Breng Roselan Balm bij voorkeur in de ochtend aan, en Dermoleen Cream ’s avonds.

€ 13,10

HFL Dermazink cream

Zuivert, werkt ontstekingsremmend en geneest

Waartegen biedt Dermazink Cream een helende werking?

Dermazink Cream is een helende, herstellende en onstekingsremmende crème met een actieve werking voor de behandeling van huidproblemen zoals:

 

 • Acne

 • Puistjes en jeugdpuistjes

 • Wondjes en ontstekingen

 • Littekens

 • Waterwratjes

 • Koortslip

 • Herpes

 • Schrale huid en ruwe huid

 • Gevolgen van huidschimmelinfectie

 

Hoezo: genezende werking?

We raden Dermazink aan voor zijn genezende werking tegen wondjes op de huid en als ontstekingsremmend middel, bijvoorbeeld bij huidschimmelinfecties. Dermazink mag heel dun op de gevoelige zone worden ingesmeerd, waarna het product diep doordringt tot in het membraan tussen de bovenste en tweede huidlaag. Het zuivert en herstelt de ontstoken of beschadigde huid dankzij:

 

 • zinkoxide dat de huid zuivert en zachtjes ontvet

 • karitéboter die de huid weer volledig natuurlijk hydrateert

 • milde honing die de huid zachtheid schenkt en glad maakt.

Dermazink Cream is een uitstekende crème ter ondersteuning van de behandeling van acne, puistjes, een rode gevoelige huid en een schrale ruwe huid. De uitstekende resultaten zijn te danken aan de unieke, zeer evenwichtige samenstelling van streng geselecteerde en gecontroleerde grondstoffen.

Dit product zuivert poriën, talgklieren heel zacht en zeer doeltreffend, waardoor de geïrriteerde of ontstoken huid er binnen de kortste keren terug een stuk gezonder en frisser gaat uitzien.

€ 9,99

HFL Fresh Gel

Verlicht je benen

Wanneer gebruik je Fresh Gel?

Fresh Gel biedt verlichting tegen

 

 • Spier- & gewrichtspijnen

 • Krampen

 • Wintervoeten & -handen

 • Vermoeide benen of zware benen

 • Brandwonden

Bij klachten zoals pijnlijke of gevoelige spieren, vermoeide of zware benen, zweetvoeten en de pijnlijke gevolgen van zonnebrand breng je Fresh Gel regelmatig en volgens je behoefte aan op de pijnlijke plekken. Smeer de gel zachtjes uit en laat hem traag inwerken. Onmiddellijke verzachting van de klachten is gegarandeerd!

Als onderdeel van een dagelijkse verzorging en om de terugkeer van de klachten na een behandeling te voorkomen, breng je de gel best tweemaal per dag aan.

Hoe werkt Fresh Gel?

Je benen insmeren met Fresh Gel werkt bloedvatverwijdend. Dat bevordert de bloedsomloop en verlicht de pijn.

Fresh Gel is zonder meer een buitengewoon product met een weldadige werking voor mensen die last hebben van vermoeide en/of zware benen en voeten. Dankzij de bijzondere en unieke samenstelling van de werkzame bestanddelen werkt de gel verkoelend en stimuleert hij de bloedsomloop.

Dankzij de betere doorbloeding worden de afvalstoffen in de spieren sneller afgevoerd. Bovendien zorgt het heerlijk verkoelend effect voor een nog snellere verlichting van de pijnklachten! Dit verkoelende effect maakt Fresh Gel van HFL Products ook uitermate geschikt bij de behandeling van zweetvoeten en bij zonnebrand - om te huid te verkoelen na een overmatige blootstelling aan de zon.

De combinatie van dit verkoelende en verzachtende effect met de vaatverwijdende werking - die dan weer je doorbloeding snel verbetert! - maakt dit een uitzonderlijk goed product voor de behandeling van spier- en gewrichtspijnen. Bovendien is de gel heel goed te gebruiken in combinatie met steunkousen bij de behandeling van zware benen.

€ 13,20

S.O.S cream

S.O.S. Cream is aangewezen als eerste hulp tegen hinderlijke huidreacties zoals:

• allergische reacties
• stresseczeem
• rode huid
• ruwe of schrale huid

Deze crème is een Eerste Hulp Bij Ongemakken! S.O.S. Cream dient om de eerste vervelende huidreacties te verzachten, zoals rode, ruwe en schrale huid, een geprikkelde huid of allergische reacties en ‘stresseczeem’. S.O.S. Cream ondersteunt het herstellende vermogen van je huid en maakt haar meer weerbaar.

S.O.S. Cream is de ideale huid crème voor het hele gezin, van jong tot ouder. Iedereen heeft weleens last van overgevoelige huid. Hou dit product dus altijd in de buurt.

 

Hoe werkt het?

S.O.S. Cream dringt diep door in de huid. Het versterkende product bevat collageen en elastine die de huid verzachten en beschermen van binnenuit. Voor de beste verzorging van je hele gezin.

Bestanddelen
Onder andere: 


• collageen
• elastine
• ginseng
• sojaextract
• kamille
• Ginkgo biloba bladextract

Verpakking
Pot van 50 ml (één jaar houdbaar na opening)

Toepassing


Breng S.O.S. Cream tweemaal daags aan op de gevoelige, rode en ruwe plekken op de huid. Indien nodig kan je deze behandeling ook driemaal daags toepassen.

€ 12,95

Himalaya Magnesium voetscrub 250 ml

Himalaya voetproducten zijn exclusief bij pedicures en schoonheidsspecialisten verkrijgbaar. De voetscrub is speciaal ontwikkeld om de huid te verzachten en te verkoelen. Deze heerlijke magnesium voetscrub is onder andere verrijjkt met aloë vera barbadensis, abrikozenpitolie, kokosolie en shea butter. De voetscrub heeft de verzachtende geur van zoete sinaasappel e een gunstige invloed op de huidflora. 

€ 18,95

Himalaya Magnesium voetbad olie met tea tree

Deze geweldige voetbad olie bestaat uit een krachtige combinatie van magnesium chloride en tea tree. Een zeer krachtige formule tegen schimmels, zweetvoeten en huidproblemen zoals psoriasis en eczeem. Verzacht tegelijk het eelt op de voeten en ontspant de spieren. Met 31% magnesium en melaleuca

€ 22,95

Himalaya Magnesium Voetcréme met tea tree en sinaasappel voor zachte, vitale en hygiënische voeten 250 ml

Deze crème verfrist en verzorgt de droge en vermoeide voeten. Tea tree olie plus een hoge concentratie 100% natuurzuivere magnesiumolie is een effectieve combinatie tegen schimmels, zweetvoeten en huidproblemen zoals eczeem en psoriasis. Verrijkt met shea butter, druivenpitolie en rijk aan vitamine E.

€ 18,90

Please reload

 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn App Icon
 • Instagram App Icon
 • Pinterest App Icon
 • Google+ Social Icon
 • YouTube Social Icon