Hydrovital

Hydrovital is een emulsie die de huid helpt beter vocht vast te houden. Het bevat werkstoffen uit de knoppen van de tropische Spilanthes Acmella plant, dat o.a. rijk is aan aminozuren, enzymen, vitaminen (A, D, E en B-complex) en sporenelementen. De belangrijkste componenten zijn alkylamides, bekend om hun kalmerend en immuunstimulerend effect. Hierdoor geeft hydrovital een betere doorbloeding van de huid, werkt celdelingbevorderend en verhoogt de huidtonus, waardoor een strakker huidniveau ontstaat. Hydrovital is vooral geschikt voor de rijpere huid en wordt om zijn hydraterende en regenererende eigenschappen ook toegepast bij een huid die in cosmetische zin extra verzorging behoeft, bijvoorbeeld bij verslapt bindweefsel, eczeem en zonschade.

€ 16,50 100 ml

Vitavocol

Vitavocol is een hydraterende emulsie (o/w) met dieptewerking, zowel voor dag- als nachtverzorging, voor alle huidtypen, die onderhoud in cosmetische zin behoeven. Het is daarnaast een goede moisturizer voor het gelaat en lichaam. Als hoogwerkzame oliën zijn in Vitavocol verwerkt tarwekiem- en avocado-olie, waarvan de werkstoffencomplexen rijk zijn aan de in vet oplosbare vitaminen, componenten van het vitamine B-complex, fytohormonen en lecithine. 100 ml

€ 19,90

Collavital E créme 50 ML

Collavital E cream is een 24-uurs crème waaraan het extract uit de knoppen van de tropische Spilanthes acmella plant, die rijk is aan alkylamides (bekend om hun kalmerend en immuunstimulerend effect) en het beschermende vitamine E zijn toegevoegd. Door deze samenstelling heeft de crème hydraterende, regenererende en vitaliserende eigenschappen. Vitamine E voorkomt het ontstaan van de bekende agressieve vrije radicalen, die het verouderingsproces bespoedigen. Collavital E herstelt het vochtevenwicht en gaat veroudering en rimpelvorming tegen. De crème is een w/o type en geeft geen enkel probleem bij het aanbrengen van de make-up. Collavital E cream is de ideale crème voor de rijpere huid. Ook zeer geschikt als nachtcrème bij fijne lijntjes.

€ 25,85

Royal Jelly Dagcréme 50 ml

Royal Jelly werd reeds in het oude Egypte al beschouwd als 'het heilige elixer van de jeugd'. Het is één van de waardevolste, werkzaamste en ook geheimzinnigste werkstoffen uit de natuur. Royal Jelly geeft de huid een jeugdige uitstraling, biedt een rijke verzorging en reduceert bij regelmatig gebruik zichtbare rimpels. Webecos heeft 4 producten met Royal Jelly waarbij de dagcréme vooral beschermend- en de nachtcréme herstellend werkt. Het royal Jelly crememasker geeft daarbij een extra, rijke diepe verzorging. Met een veelheid aan aminozuren, enzymen en biostimulantia die celgroei bevorderd werken.

Royal Jelly nacht voor de normale, droge huid 50 ml € 30,70.

Royal Jelly soft care (geschikt voor vette/huid met acné) 50 ml € 29,20

Royal jelly crememasker 100 ml € 41,70

€ 26,30

Myox dagcréme 50 ml

Myoxinol, de werkzame stof in de Myox lijn van Webecos, werkt preventief tegen rimpels, vermindert bestaande rimpels en revitaliseert de huid.Ook gaat het het verouderingsproces tegen en werkt als een sterke anti-oxidant. Het resultaat is een zichtbare verminderng van gezichtsrimpels, denk hierbij vooral aan de mimische gelaatsrimpels. De huid wordt gladder, en krijgt een jongere en frisse uitstraling. De dagcréme bevat van nature aanwezige spf 4, shea butter en een sterke moisturizer. Uitermate geschikt voor de rijpere huid en de huid die de eerste rimpels vertoont. De dagcréme werkt met name beschermend met een sterkte anti-oxidant. De nachtcréme sluit hier perfect op aan. Verrijkt met extra aloë vera, fytohormonen en marine collageen werkt deze tijdens de nacht diep door.

Myox nachtcréme 50 ml € 35,50

35,30

Depigmentin 30 ml

Depigmentin wordt toegepast bij hyperpigmentatie en in het bijzonder ouderdomsvlekken. Depigmentin bevat melaclear. Dit is een in liposomen gevat werkstoffencomplex ( voor een diepere opname in de huid), dat ingrijpt in een aantal stadia van het oxydatieproces, waardoor nieuwvorming van melanine (pigment) wordt afgeremd. 2 maal daags aanbrengen, laten intrekken en een verzorgende créme aanbrengen. Gebruik bij zonnige dagen altijd een hoge zonnefactor. Ook als  je geen pigmentvlekken hebt.

14,70

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Instagram App Icon
  • Pinterest App Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon