Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

SAKURA-het begin van de Japanse lente!

March 28, 2019

 

 


Wat hebben we een geluk dat onze reis tijdens Sakura is! De kersenbloesems staan IN VOLLE bloei (Kakaï). Na (met nog wat slaapdronken hoofden van de vlucht) Tokyo doorgelopen te hebben op zoek naar een bentobox om in t uemo park te kunnen gaan picknicken onder de kersenbloesems, kwamen we terecht in n restaurant met uitzicht op uemo park. De bento-box, not to go was iig heel erg lekker!

Na de lunch op ons gemak het park ingelopen. Het is echt een feestje om daar te zijn! Zie foto.

We bezochten er nog enkele tempels, allen even mooi en sloten de dag af met een sapphoro onder n bloeiende kersenboom in t park. Daar waren de Japanners de plaatsen voor de avondviering vast aan het klaarmaken.

Wat ze al kunnen maken van wat bouwzeil, verhuisdozen en tape. Het was hilarisch om te zien hoe ze aan t werk waren. Schoenen naast het bouwkleed? Of toch maar in plastic zakjes onder de kartonnen tafeltjes?

We hebben genoten van sakura in Tokyo.  

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags