Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

Geef een glimlach cadeau< voor het 3e jaar op rij!

February 4, 2019

 

Vandaag, op wereldkankerdag, is de aftrap van de actie 'geef een glimlach kado'. Een actie door schoonheidsspecialistes voor mensen met kanker. Voor het derde jaar op rij doet Praktijk Marguérite mee aan deze prachtige actie door 5 gezichtsbehandelingen beschikbaar te stellen voor mannen, vrouwen of kinderen met kanker. Om even een uurtje te kunnen ontspannen, en de huid, ons grootste orgaan, goed te voeden en te verwennen in deze zware tijden.

 

Een verwenmoment bij Praktijk Marguérite bestaat uit:

een zachte reiniging,

een voedend en hydraterend masker,

een Quick stress relieve behandeling waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund wordt

Oogverzorging

naar wens een liche make-up

Er wordt uitsluitend met producten op natuurlijke basis gewerkt, waaronder de natuurlijke massage oliën van Chi,en de dode zeeproducten van Xminerals.

 

 


Xminerals is een een huidverbeterend verzorgingsmerk op basis van de dode zee. De dode zee zit boordenvol mineralen waarvan de huid opneemt wat hij nodig heeft. Iedere keer dat de producten op de huid aangebracht worden krijgt de huid een behandeling op maat. Bovenop pde mineralen van de dode zee zitten de producten ook boordevol natuurlijke anti- oxidanten die huidstress en veroudering tegen gaan. Voor meer informatie en het bestellen van de producten kunt alvast terecht op de webshoppagina van Praktijk Marguérite. U kunt bij uw bestelling aangeven of u de producten thuisbezorgt wilt hebben of op wilt halen in de praktijk. TIjdens het verwenmoment wordt er gewerkt met:
Xminerals Cleansing gel +vitamine c

Xminerals masker +nachtcréme

Chi massageolie roos

Xminerals eye cream

 

Mochten er ingrediënten tussen staan waar u mogelijk allergisch voor bent ( ook voor natuurlijke ingrediënten kunt u alleergisch zijn) laat dit dan tijdens het intake gesprek even weten. Dan passen we de producten daarop aan.

 

Meer informatie over de actie kunt u terugvinden op de website van geef een glimlach cadeau. www.geefeenglimlachkado.nl Aanmelden kan rechtstreeks bij Praktijk Marguérite. Van de 5 momenten is momenteel nog 1 moment beschikbaar. 

 

Tot ziens in de praktijk!

Harte groet,

Sandra

 

 

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags