Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

NIEUWS! Model gezocht en meer

February 25, 2018

Voor m'n training Lash to Impress: De look én het gemak van extensions maar dan met je eigen wimpers! ben ik op zoek naar een geschikt model!

De behandeling is onschadelijk, waterproof en blijft 3-5 weken zitten. Er kan zonder problemen mee gezwommen, gesport en geslapen worden.

Heb jij blonde of bruine wimpers en kun jij komende zondag van 12.45-17:00u aanwezig zijn in Rotterdam? Meld je dan, met foto van je natuurlijke onopgemaakte ogen, aan via whatsapp. De eerst geschikte kandidaat krijgt maandagavond as bericht terug van mij. Zit je er niet bij en wil je deze behandeling wel heel graag? Iedereen die zich via deze oproep aangemeld heeft krijgt op de 1e behandeling 20% korting*!

Dus geen € 32,50 maar € 26,00!   

Weg met fibroompjes, pigment-ouderdomsvlekken en wratten! Deze snelle en vrijwel pijnloze manier van het op de millimeter nauwkeurig bevriezen van de plekjes zorgt voor bllijvend mooie resultaten! .

Heb je het vermoeden dat je een schimmelnagel hebt, Wil je er vóór de zomer nog vanaf en wil je wel zeker weten dat je een goede behandeling aangaat voordat je er producten voor gaat kopen? Maak dan een afspraak en laat het testen! De test kost € 45,00 en neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Na de test krijgt u advies van uw professionele pedicure over een mogelijke vervolgbehandeling die nauw aansluit bij de uitslag van de test.    

 

Last van ingroeiende teennagels en wil je daar vóór de lente nog vanaf? Maak dan een afsrpaak voor het laten plaatsen van een Podofix, veertje of podostripe nagelbeugel! Ter kennismaking de hele maand Maart geen € 38,00 maar € 30,00 p.s.t

 

.

 

 

Voor de innerlijke verzorging is er vanaf heden ook de nieuwste maaltijdshake van Herbalife! Aan te maken met WATER, Laag in fructose, Lactose-  en glutenvrij en tevens geschikt voor veganisten. Werken aan je lijf en fitheid 2.0. Kom 'm proeven bij Praktijk Marguerite!

 

 

 

* alleen geldig in de maand Maart.

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags