Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

Mooie tenen zomer 2018? Nú aan de slag!

September 7, 2017

 

 

 

Wist jij dat het minimaal 9 maanden duurt voordat de nagel van je grote teen volledig vervangen is door een gezonde nieuwe? Dat betekent dat als jouw teennagels op dit moment wel wat hulp kunnen gebruiken (zodat je zomer 2018 met gezonde, mooie natuurlijke nagels in je slippers over de boulevard te kunnen paraderen) het nu dé tijd is om ze aan te pakken! Psoriasis- schimmel- of kalknagels kunnen in 9 maanden tijd effectief behandeld worden. Maak een afspraak voor een professionele pedicure-behandeling bij Praktijk Marguérite (45min) en laat je behandelen én informeren over de mogelijkheden voor jouw voeten! Bij je eerste pedicure behandeling ontvang je standaard (i.p.v. het incrémen van de voeten) een heerlijk ontspannende voetmassage. Bel of app voor een afspraak met 06-51704585. De zomer komt zo ineens een stuk sneller dichterbij ;)

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags