Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

Herstel je huid met een Goed Masker

August 11, 2017

 

De zomer is fijn, de zon streelt je gezicht  en décolleté en zorgt voor dat vakantiebruine kleurtje.Heerlijk!

 

Toch zie je, ondanks goed insmeren met een factor, dat je huid er snel wat doffer uitziet, en er (droogte)rimpeltjes ontstaan. Je huid draait overuren in de zomer en heeft om die reden behoefte aan extra hydratatie en anti-rimpel verzorging. Deze geef je de huid door 'm wekelijks een diep voedend masker te geven. De werkstoffen in een goed masker zijn extra geconcentreerd om in 15 minuten tijd diep in te kunnen werken. Vooraf altijd even goed reinigen en een scrub, zodat de poriën goed schoon en open zijn, zodat het masker nog beter in kan trekken en je gelijk mooi een half uurtje echt voor jezelf hebt.

 

Voor ieder huidtype is er bij Praktijk Marguérite een passend goed masker te vinden, zodat ook jouw huid er weer stralend en gehydrateerd uitziet. Zie hier het assortiment maskers van Webecos dat verkrijgbaar is bij Praktijk Marguérite. Prijzen 100 ml vanaf € 18,70, en omdat ik het fijn vindt dat je je huid, thuis tussen de behandelingen door ook, een goede oppepper geeft: de hele  maand augustus alle maskers met 20% korting. 

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags