Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

Last minute: verven, flitsen, harsen, lakken

July 13, 2017

 

Nog één week voor de grote vakantie echt van start gaat. Héérlijk een paar dagen, weken niks doen als het even meezit. De kids spelend op de camping of het strand en jij je lichaam ontspannen lekker bij laten kleuren, onder een parasol of factor 30, met je benen omhoog in je zonnestoel.

 

Voordat het zover is moet er alleen nog een hoop gebeuren. De koffers gepakt, tent trailer,vouwwagen of caravan uit de stalling zomervakantie klaar maken. De laatste inkopen doen, agenda's en mailboxen leegmaken, je out of office en vooral jezélf niet vergeten.

 

Wil jij je tijdens de vakantie geen zorgen maken over ongewenste haartjes, uitgelopen mascara of witte melkflessen? Plan de laatste dagen voor de vakantie dan bewust een momentje voor jezelf in bij de schoonheidsspecialiste. 

Laat je wimpers voor 3-6 weken diepzwart verven, je wenkbrauwen passend bruin/zwart en aansluitend in model epileren of shapen. Last van haartjes op je bovenlip,kin, of wangen? Door middel van oa ontharen met touw worden deze op een natuurlijke manier voor lange tijd verwijderd. Zijn het donkere haartjes? Dan kun je ervoor kiezen ze eerst te (laten) flitsen voordat ze met touw verwijderd worden voor een nóg langduriger resultaat.

 

 

Last van haartjes op je bovenlip,kin, of wangen? Door middel van oa ontharen met touw worden deze op een natuurlijke manier voor lange tijd verwijderd. Zijn het donkere haartjes? Dan kun je ervoor kiezen ze eerst te (laten) flitsen voordat ze met touw verwijderd worden voor een nóg langduriger resultaat.

Lichaamsbeharing, ook bij mannen denk daarbij aan rug en borstkas kan met een zachte & sterke wax eenvoudig verwijderd worden met t clean & easy systeem of sugaring met strips. Beide zorgen ervoor zorgen dat de haren (in uitstoot- en rustfase ) wekenlang verwijderd zijn.

 

VInd je van jezelf dat je nog té wit bent voor de zomermode? Kom dan langs voor de Marc Inbane Spray tan behandeling. Je wordt snel en professioneel voorzien van een heel mooie licht gekleurde tint d.m.v. de Marc Inbane spray en de Marc Inbane Glove. De natuurlijke tint houdt tot 4 dagen aan zonder afte geven. Neem de spray mee voor thuis ( €39,90) en hou het met de glove eenvoudig zelf bij. Jij kunt met je mooi gekleurde lichaam zó dat zomerjurkje in.

 

Wil jij veilig én mooi bruin worden deze zomer? Gebruik dan minimaal spf 30 en voor de kids spf 50 ( zij hebben minder melanine in de huid dan volwassenen waardoor ze eerder verbranden). Zie je met alle parabenen en andere gevaarlijke stoffen in zonnebrand door de bomen het bos niet meer? De spf 30 en spf 50 van webecos zijn beide op natuurlijke basis, zonder parabenen en factor 30/50 is ook echt factor 30/50 .

 

 

 

Voor the finishing touch: zomers gelakte nagels die ogen als een gellak, en dan zonder lamp. De lak blijft op de vingernagels 2 tot 3 x langer zitten dan je eigen lak, en op de teennagels tot wel 4 weken! 

Binnen 2 minuten aanraakdroog en binnen 15 minuten volledig uitgehard. Ideaal voor thuisgebruik met eigen kleuren nagellak: Set voor thuis: samen € 30,00. Als je ze liever laat lakken: € 10,00 (per 10)

 

T/m 20-8-2017 kun je bij Praktijk Marguerite terecht voor al deze mooie behandelingen en producten.

Tot 6-9-2017 geniet ik zelf van la douce france met 3 kids, vintage vouwwagen en vriend,

en vanaf 7-9 is de praktijk weer open voor alle na-de-zomervakantie behandelingen

 

Voor degene die ik voor die tijd niet meer zie wens ik jullie vast een heel fijne, ontspannende en zonnige vakantie toe!

 

Tot snel!

 

 

 

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags