Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

Workshop Reiki I of II

September 1, 2017

 

 

"Alles is Energie" zoals Einstein aangaf, en energie kun je sturen. Door iedere avond mijn handen op posities op m’n lichaam te leggen die goed voelen geef ik mijn lichaam de energie die het op dat moment nodig heeft. Reiki is een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden, het vindt zijn oorsprong in Japan en staat voor (Rei= universum Ki=kracht, energie) universele energie .Ik ben via een collega in 2001 met Reiki in aanraking gekomen tijdens een hele dikke burn-out.

Reiki geeft energie en tegelijk ben je mindfull met datgene wat je aan het doen bent bezig. Het heeft me geleerd ontspannen in het hier en nu te zijn en binnen 7 maanden was ik weer klaar om aan het werk te gaan. Door het hele proces ben ik me bewuster geworden van m'n valkuilen en energievreters. Om mijn energie beter te leren doseren en anderen beter en ook op afstand te kunnen helpen ben ik in 2004 verder gegaan met reiki II. Vrienden vroegen me steeds vaker of ik hen met reiki kon behandelen en ook in mijn praktijk pas ik Reiki toe, maar het belangrijkste  is dat het mij al die jaren de energie heeft gegeven om door zware of inspannende periodes te komen.

 

In 2008 besloot ik verder te gaan als reiki master om nog krachtiger te worden en de behandelingen in kortere tijd te kunnen geven. Ook dit voelde weer als een mooie verdiepingsstap. Sinds 2002 geef ik reiki behandelingen in mijn praktijk en op afstand en sinds 2015 mag ik ook 1 x per 2 weken als vrijwilliger bij Villa Pardoes Reiki behandelingen geven: Ontzettend dankbaar werk om de zieke kindjes en hun ouders te kunnen ondersteunen.

Nu voel ik me klaar om weer een stap te zetten en anderen in te wijden om ook Reiki te gaan ervaren.

 

Dit is mijn verhaal, en nu jij:

Herken je dingen uit mijn verhaal of:

Kom jij regelmatig uitgeblust thuis terwijl je eigenlijk nog heel veel te doen hebt? Heb je soms het gevoel alsof sommige mensen je helemaal leegtrekken? Ben je oververmoeid, overwerkt, overspannen, burned out of heb je fysieke klachten die maar heel langzaam of niet over lijken te gaan? Wil je daar graag zelf iets aan kunnen doen zonder steeds ergens naartoe te hoeven?

 

Dan is Reiki misschien wel dé methode voor jou. Reiki is een eeuwenoude Japanse geneeswijze die werkt met energie. Ieder levend wezen op aarde bestaat uit energie, en energie heeft een lading. Op het moment dat jouw energie laag is door overbelasting of door anderen, voel je je minder goed. Als dit lang aanhoudt door bv stress of langdurige fysieke overbelasting ontstaan er blokkades in je energiebanen waardoor diverse kwalen kunnen ontstaan. Om dit te voorkomen of hier uit te komen hoor je van de huisarts vaak dat je het rustiger aan moet doen, dingen doen die je leuk vindt en je energie geven. Alle drie goede tips en Reiki helpt je bij alle drie.

 

Door jezelf iedere ochtend en iedere avond jezelf minimaal 10 minuten reiki te geven, geef je jezelf een rustige start van de dag en afsluiting van de avond. Dan geef je jezelf energie daar waar jouw lichaam het het hardst nodig heeft.

 

Met Reiki 1 in eerste instantie voor jezelf, later mogelijk ook voor anderen die bv last van slecht slapen, hoofdpijn, migraine, examenvrees, plankenkoorts, of andere klachten hebben. D.m.v. deze eeuwenoude wetenschappelijk bewezen werkende techniek van handoplegging kun je jezelf en anderen helpen de weerstand van het lichaam weer op te bouwen. Dit door blokkades op te heffen en de energie weer vrij te laten stromen. Negatieve energie van anderen leer je met reiki I snel en effectief van je af te voeren, waardoor je met meer energie weer verder kunt.

 

Wil je jezelf graag met deze eenvoudige, levenslang werkende methode terug helpen naar voldoende ontspanning, - energie en plezier in je leven?

Meld je dan aan voor een workshop Reiki I 

 

Hierin leer je:

- Wat is Reiki en wat kun je ermee

- Het verhaal van de grondlegger van Reiki: Mikao Usui

- De 5 leefregels

- Een aardingsoefening om negatieve energie los te kunnen laten

- De verschillende handposities om reiki te geven.

 

En krijg je:

- Thee, koffie,water (die naar wens op smaak te brengen is)

- Broodjes, krentenbolletjes, fruit en iets vullends en lekkers bij de koffie/thee 

- Jouw individuele inwijding in reiki I

  Hiermee worden jouw energiebanen vrijgemaakt om als energiekanaal te kunnen             werken.

 

Aantal personen: 3- 4 personen per workshop

Datum: via datumprikker

Locatie: Praktijk Marguérite  

Kosten: € 125,00 p.p

 

 

Wil je liever alleen, of samen met een vriendin komen? Dat kan. 

Datum: In overleg overdag of 's avonds in te plannen

Duur workshop: 1,5- 2 uur

Locatie en kosten blijven gelijk

 

Aanmelden kan via de mail: info@praktijkmarguerite.nl

 

Hgr,

Sandra

 

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags