Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

Mooie acties, en een oproep aan jou!

February 4, 2017

De maand Februari is nog maar net begonnen en wat een mooie actie's staan er bij Praktijk Marguérite op de agenda!

 

Op 4 februari, op #wereldkankerdag, start zowel de actie: 'Geef een glimlach kado." Een actie waarbij de hele maand februari gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker gegeven worden, als een nieuwe Social Deal actie voor alle andere dames en heren die aan ontspanning en verzorging toe zijn! 

7 verwenmomenten zijn bij Praktijk Marguérite al vergeven, en er komen er 5! Zodat er nóg meer dames en heren zich even niet ziek hoeven voelen.Ken je dus iemand die je een glimlach wilt bezorgen? Geef hem/haar dan op via www.geefeenglimlachkado.nl of deel deze mail zodat meer mensen van deze actie op de hoogte zijn. Graag zou ik ze, na afloop van de behandeling een goedgevulde goodiebag mee willen geven met daarin producten & diensten van andere lokale ondernemers. Ben jij ondernemer in Den Bosch of ken je een ondernemer die hier vrijwillig aan mee zou wilen werken, laat het mij weten, dan neem ik contact met ze op!

 

 

De Social Deal actie richt zich wederom op de huid die extra verzorging behoeft: de rijpere en vochtarme huid. Door het gebruik van het rijke, verstevigende huidverzorgingsproduct Collagenia ( mild of strong) te combineren met een Quick stress relieve reiki behandeling zorg je voor een huid die vrij van stress het luxe product goed kan opnemen. Je stapt ontspannen en met een fluweelzachte huid de stoel weer uit. Vanaf € 19,00! Voor bestaande klanten van Praktijk Marguérite geldt gedurende de actieperiode dezelfde actieprijs en voorwaarden als op de social deal pagina vermeld staan.

Neem rechtstreeks contact met me op voor meer informatie of een afspraak.

 

 

 

 

 

Stress over wat voor een origineel kado je dit jaar weer voor Valentijnsdag moet verzinnen? Ontspan met een behandeling naar keuze van Praktijk Marguérite.

Kijk hier voor de vele mogelijkheden!

 

 

Tot slot wil ik de Fruitzuurbehandeling ( AHA Real Peel ) van Dr. Tadlea nog even onder de aandacht brengen. De grauwe, zonloze dagen van deze tijd van het jaar zijn namelijk JUIST geschikt om deze (kuur) behandeling te laten doen. Er wordt opbouwend gewerkt met percentages van 20, 35, 50 en 70% waardoor een dieptewerking plaatsvindt. De aanmaak van Collageen en Elastine wordt gestimuleerd en rimpeltjes, pigmentvlekken en (acné) littekentjes vervagen. 

 

 

 

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags