Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

Dag 4 De selectiedrempel

November 25, 2016

 

En dus had ze zich aangemeld om de visagie workshops voor vrijgezellenfeesten in Den Bosch te organiseren. Wauw, ze had er zin in! Alleen was ze er daar nog niet mee. Om dergelijke workshops te kunnen geven zou er een groter make-up display moeten komen, grotere locaties en uitgebreider werkmateriaal dan voor de visagie (workshop) die ze tot nu toe deed.

 

Eerst maar eens de display en OMG wat zijn die kostbaar! Startorders van € 900 waren niks, en even zonk de moed haar in de schoenen. Damn... dat er iets kwalitatief goeds moet komen was duidelijk en zoveel geld had ze op dat moment niet in haar investeringspotje. Het visualiseren van een volle inversteringspot had z'n vruchten ook nog niet afgeworpen, en toen kwam wederom haar vriend met een mooi display op de proppen. Die voor eens stuk zachtere prijs over te nemen was.

 

Yes! En ik ga eerst even bellen met de leverancier van het merk of ik de make-up los bij ze in kan kopen voordat ik hem aanschaf. Zo gezegd zo gedaan. De man aan de andere kant van de lijn was even zo enthousiast en hoewel het niet gangbaar was enkel make-up bij ze in te kopen kon het wel. Er zou een klantnummer alleen voor visagie aangemaakt worden en ik hoefde enkel m'n diploma en praktijkgegevens door te mailen. Nog een Yes!

 

Ze mailde de gegevens en kocht diezelfde dag nog de display. Ze kon van start!

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags