Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

Weinig zon & tussen de 6 en 20 graden? Tijd voor....

October 25, 2016

 

 

Diepwerkende behandelingen

als diamondmicrodermabrasie en fruitzuurpeelings (tot 70%!)

 

Koud, grijs, regen en weinig zon. Genoeg redenen om minder lekker in je vel te zitten, en óók tijd voor fijne behandelingen, waarmee je weer lekkerder in je vel komt te zitten met een gezonde huid :)

 

Heb je last van rimpels, pigmentvlekken (melasma) een dikke vale huid, grove poriën of (acné) littekentjes? Dan is het nu tijd deze eens flink aan te pakken. In het voor- en najaar, als er weinig zon schijnt en t nog niet te koud is, kan de bovenste huidlaag dmv microcdermabrasie of fruitzuurpeelings (tot 70%) flink verdund worden. Littekentjes, rimpels en pigmentvlekken vervagen cq verdwijnen en grove poriën verfijnen. 

 

Direct na de behandeling is de huid beter doorbloed, gevoed en voelt zachter aan. Onderhuids wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid voor lange tijd beter in staat is vocht vast te houden, veerkrachtiger en strakker aanvoelt.

 

Als eenmalige behandeling (€ 49,90) een heerlijk opgepepte, frisse, zachte huid. In kuurverband langdurig zichtbare resultaat bij 6-8 behandelingen*. Voorafgaand aan de behandeling bekijken we je huidtype, ontvang je alle informatie over de (na)behandelingen en gaan we aan de slag om het voor jou mooiste resultaat te behalen.

 

*Dit jaar, bij een anbos schoonheidsspecialiste vaak nog met vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Informeer hiernaar bij uw zorgverzekeraar.  

 

 

 

 

 

Verwijderen van rode adertjes, couperose, spinnaevi

 

Couperose kan erg ontsierend zijn en camoufleren is vaak de enige mogelijkheid om ze gedurende de rest van het jaar minder zichtbaar te maken. De gelegenheid om ze definitief te laten verwijderen d.m.v. laser, blend of diathermie is in het voor- en najaar.

 

Bij Praktijk Marguérite kun je terecht voor de blend en diathermie methode. Hierbij wordt d.m.v. een dun gouden naaldje het bloedvaatje dichtgemaakt en door het lichaam zelf verwijderd. Let op: deze behandeling wordt alleen gegeven als het buiten tussen de 6 en de 20 graden is. Is het kouder of warmer, dan is de temperatuur te belastend voor de fijne haarvaatjes in het gezicht, en dat heeft invloed op het resultaat.

 

Voorafgaand aan het verwijderen van de bloedvaatjes vindt een gratis intake-gesprek plaats, waarbij u volledig op de hoogte wordt gebracht van de (voor- en na) behandeling.

 

Tevens kunnen op deze wijze het hele jaar door fibromen (steelwratjes) blijvend & gerstekorrels/ comedonen eenvoudig en op zachte wijze -verwijderd worden. Informeer naar de mogelijkheden!  Per 15 min € 31,50

 

2 weken lang genieten van glanzende nagels met de nieuwe wintercollectie. Ideaal voor de feestdagen!

 

Mini-mani (of pedi)cure waarbij de nagelomgeving verzorgd wordt, de nagels licht bijgevijld worden en voorzien van een langdurig houdbare glanzende gel nagellak. De nieuwe tunnellamp met timer zorgt voor een nog mooier resultaat. Reserveer uw plek vast voor de drukke feestdagen zodat u gegarandeerd met de mooiste nagels het nieuwe jaar ingaat! € 25,00 en i.c.m. uw gezichtsbehandeling slechts € 19,90  

  

 

 

Wil jij komende zomer mooie teennagels?

Heb je NU last van vervelende schimmelnagels? Zien ze er verdikt en verkleurd uit? En wil jij komende zomer een keer WEL met mooie natuurlijke nagels in je slippers of in zee? Dan is het echt NU de tijd om ze aan te pakken! 

 

Wist je dat de nagels van de grote teen minimaal 9 maanden nodig hebben om volledig te vernieuwen? Het is dus NU de  tijd om er vanaf te komen! De tijd van dikke sokken en dichte schoenen is weer aangebroken, dus prima om ze nu voor eens en altijd te laten verdwijnen!

 

Plan voor november een afspraak voor een pedicure behandeling inclusief behandelplan, en loop komende zomer weer vol trots op je flipflops! 

Pedicure: € 29,90

Anti schimmelbehandeling

 

 

 

24 november: dag van de schoonheid

Klik hier voor de vriendenactie:

2x minilift gezicht én hals ipv € 60,00 voor € 30,00 p.p Wees snel met boeken, er is nog maar 1 plekje vrij!

Check hier de nieuwste Sociale Deal: 

€ 14,90!

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags