Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

6 tips voor een sexy décolleté

May 4, 2016

 

 

 

Ziet jouw décolleté er ook wat dof en droog uit, en trekken die nare vouwen er ook steeds minder snel uit na het slapen? Dan is het de tijd hier nu iets aan te doen!

 

Hieronder 6 tips voor een sexy décolleté! 

 

Tip 1) Scrubben/ Fruitzuurlysing 5%.

Geef de huid van je hals en décolleté thuis 1x per week een zachte scrub. Doe dit met zacht draaiende bewegingen richting het hart. Vind je het lastig om te bepalen wat de juiste druk is? Informeer dan-, of kom langs bij jouw schoonheidsspecialiste voor een hals- en décolleté behandeling met scrub of fruitzuurlysing, inclusief advies voor thuis. Ideaal om de zomer goed van start te gaan en het thuis op de juiste manier te kunnen onderhouden. Zo start je direct met een stralend sexy décolleté!

 

Tip 2) Wisseldouches:

Geef uw décolleté om de dag wisseldouches ( 1 min warm/1 min koud en eindig altijd met koud) om de bloedsomloop ter plekke stimuleren. De huid en weefsels zie je gaandeweg steeds steviger worden. Aflsuiten met een verzorgend hals - en décolleté product. Bv deze.

 

Tip 3) Gebruik een zonnebrand met hoge factor (sf 30/50)

en na t zonnen een goede after sun bv deze. De zon zorgt voor goede vitamine D en tegelijk verouderd het de huid als deze niet goed beschermd wordt tegen de UV stralen. Met een hoge factor profiteer je van alle goeds van de zon, zonder zonschade.

 

Tip 4) Oefeningen voor de borstspieren die je iedere dag kunt doen:

Houdt je handpalmen tegen elkaar met de vingers omhoog, of naar voren, en druk ze stevig tegen elkaar aan. Houdt minimaal 60 sec vast en herhaal 5 keer. Je borsten worden hierdoor steeds steviger!

 

Tip 5) De minilift behandeling voor hals- en décolleté.

Dit is een intensief verstevigende behandeling van de tere huid van hals en décolleté. Lijntjes verminderen en de huid wordt strakker. Lees hier alles over deze prachtige en langdurig werkende behandeling. 

 

Tip 6) Bruin zonder zon.

Een bruin tintje geeft een mooie, egale & sexy look. Probeer deze eens, of als je je liever laat tannen, dan kan dat met deze leuke mei-aanbieding hier!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags