Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

Zorg voor een juiste vochtbalans

December 8, 2015

De menselijke huid hoort een optimale vet- en vochtbalans te hebben om ervoor te zorgen dat de huid niet uitdroogt, en om huidveroudering tegen te gaan. Onze huid bestaat voor bijna 80% uit water. Water zorgt er niet alleen voor dat alle noodzakelijke voedingsstoffen naar de huidcellen worden getransporteerd, het zorgt ook voor de afvoer van afvalstoffen en gifstoffen uit de huid.

 

Blootstelling aan externe factoren, zoals zon, wind, kou en ruimtes waar de verwarming aanstaat, kunnen op langere termijn leiden tot vochttekort. Bovendien worden met het ouder worden de celmembramen poreus, waardoor er nog extra vochtverlies optreedt. Met de HydroActive producten van Dr. Tadlea gaat u huidveroudering tegen en wordt dehydratatie ingeperkt. De kwaliteit en vitaliteit van de huid blijft in stand. Van deze lijn zijn bij Praktijk Marguérite oa verkrijgbaar:

 

* De HydroActive Facewash: een milde vetvrije reinigingsgel die de huid stralend fris en schoon maakt, en de zuur- en vochtgraad van de huid intact houdt. 200 ml € 21,00

* De HydroActive Lemon Scrub: een milde scrub met jojobakorrels die zowel op het gezicht- als het lichaam gebruikt kan worden. Het helpt dode huidellen te verwijderen waardoor celvernieuwing gestimuleerd- & de 24 uurs verzorging beter opgenomen wordt.

Uw huid voelt zijdezacht aan. 100ML € 21,00

* De HydroActive Alo-C-Ell 24 hours cream: een créme speciaal voor een vochtare, droge huid, de 30 plus huid met de eerste rimpeltjes en voro de huid met roodheden (couperose). De flavosomen in de créme helpen om de functie van de celmembranen te verbeteren. Het zorgt voor een gladdere, beter doorbloede huid met een jeugdige uitstraling. Alo-C-Ell cream kan zowel overdag als 's avonds worden gebruikt en bevat een zonnefilter van SPF15. 50ml € 43,00

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Meld u dan aan voor de nieuwbrief. Voor meer informatie bel, app of mail. Ik help u graag verder.

 

 

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags