Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en tips? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief !

5 (huid) tips voor de feestdagen

December 2, 2015

 

1) Reinig de huid goed met milk en lotion of een ander op jouw huid afgestemd reinigingsprodukt.

 

2) Scrub! Door de huid 2x per week op een milde manier van de dode huidcellen te ontdoen behoud je een zachte, glanzende huid, die jouw verzorgingsprodukten goed opneemt.

 

3) Gun jezelf tussendoor 10 minuten rust met een hydraterend, voedend of reinigend masker. Tip: als je een bad hebt: doe stap 1,2 en 3 in bad en glij heerlijk onderuit in het warme water. Doordat je ontspannen en in het moment bent wordt het masker extra goed opgenomen.

 

4) Vermijd de zonnebank, deze zorgt voor een snelle veroudering van de huid. Gebruik na de scrub liever een goeie BB creme of natural spray tan. Sneller, mooier en stralender de feestdagen in!

 

5) Hydrateer. Drink voor iedere 30 kilo lichaamsgewicht 1 liter water, zodat je lichaam goed voor jou kan blijven zorgen. Alcohol en koffie onttrekken (helaas) vocht aan het lichaam. Die tellen dus niet mee.

 

Tip voor tijdens de feestdagen: Vraag/zet naast je glas wijn, bier of andere drank om een karaf water op tafel te zetten. Drink na ieder glas alcohol of kop koffie een glas water. Dan heb je het gezellig, drink je de helft minder dranken die dehydrateren, verklein je de kans op een mogelijke kater en zorg je voor een lijf dat al dat feestelijke eten en drinken beter en sneller voor je kan verwerken. Ik wens jullie mooie feestdagen!

Please reload

Uitgelicht
Recent Posts

March 26, 2019

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags