Over Praktijk Marguérite

Praktijk Marguérite is gespecialiseerd in anti-stress behandelingen voor zowel het innerlijk als het uiterlijk." 

Mijn naam is Sandra van Doorn. In 1995 ben ik, na het behalen van mijn diploma's voor schoonheidsspecialiste & pedicure gestart met m'n eigen praktijk aan huis. Tegelijkertijd kreeg ik de kans verder te studeren voor huidtherapeute. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen waardoor ik me verder heb kunnen verdiepen in de huid, huidproblemen en de link tussen lichaam en geest. Huidproblemen ontstaan niet alleen door het slecht verzorgen van de huid. Ook innerlijke verzorging, zowel op het gebied van voeding, emotionele als hormonale (on)balans heeft een directe weerslag op de conditie van de huid. Een klant helpen terug in balans te komen waardoor huidproblemen (oa acné, ezceem, psoriasis, rimpels, adrews berber) of kalknagels verminderen/verdwijnen is het mooiste wat ik kan doen voor de klant. Maar ook een ontspannende gezichts-/voet- of -massage behandeling geven, waarbij het innerlijk zo tot rust komt, dat de uitwerking van de behandeling 200% is, is wat ik mijn klanten gun. Om dit nog beter te kunnen doen, heb ik me tussen 2001-heden verder ontwikkeld tot NLP practitioner Usui reiki master teacher en blijf ik me ontwikkelen op alle vlakken.

Sinds december 2015 werk ik tevens als reiki-behandelaar bij

Villa Pardoes. Ongeneeslijk zieke kinderen, en hun familie kunnen steunen met reiki is ongelooflijk dankbaar werk, waar ik iedere keer weer met veel plezier naar toe ga. Ook ben ik gespecialiseerd in verzorgende behandelingen voor vrouwen

(en mannen) met kanker.

Merken: Praktijk Marguérite werkt met de merken Xminerals, Bio active care ( op basis van de heilzame mineralen van de dode zee ) Chi. Deze producten zijn op natuurlijke basis en kijken, net als ik, naar de mens op holistische wijze. Voor de voeten (-problemen) werk ik met de producten van HFL. 

Wilt u zelf ervaren hoe het kan zijn: UW mooiste zelf, zowel innerlijk als uiterlijk? Bel dan gerust voor meer informatie en een afspraak. Ik zie u graag in mijn praktijk! Harte groet, Sandra

Vanaf zaterdag 1-2-2020 verandert de naam van de praktijk naar:

skin care center koningshoeven en wijzigt het adres naar koningshoeven 66b 5018 AB Tilburg. Houd de site in de gaten voor meer informatie! 

 

       

​Openingstijden
Di 8.30u- 22.30
wo 14u- 22.30u
vr 8.30u 22.30u
De 1e za van maand
10u-17u
Telefoon: 06-51704585

 

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Instagram App Icon
  • Pinterest App Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon