NLP

Ik kwam in aanraking met NLP tijdens mijn werk als trainer, en ik vond het direct een heel mooie methode om anders met dingen in mn leven om te gaan, waardoor ze beter werden zonder veeltallige herbelevende praatsessie's bij een psycholoog of coach.

Denk bijvoorbeeld aan iets wat in het verleden gebeurt is, wat je nu nog belemmert.  Als mens nemen we waar met al onze zintuigen. Van alle indrukwekkende gebeurtenissen in ons leven (leuke en minder leuke) maken we een snapshot in ons hoofd inclusief wat we toen roken, proefden, hoorden & voelden. Kortom met al onze zintuigen. Bij leuke gebeurtenissen is er niks aan de hand, alleen maar leuk. Bij minder leuke, gebeurtenissen kan er wel iets spelen waardoor je bv merkt dat je moeite hebt met spreken in het openbaar (terwijl dit voor je baan belangrijk is om goed te kunnen). Ergens in het verleden heb je een nare ervaring opgedaan (misschien ben je uitgelachen tijdens je eerste spreekbeurt, en je 2e ook) waardoor jouw toen gemaakte snapshot bij de gedachte aan spreken in het openbaar steeds weer naar voren komt. Dat was toen, nu is anders, en toch hangt die negatieve lading nog aan dat plaatje. Samen zorgen we ervoor dat jij een neutrale lading aan de snapshot van toen gaat hangen, waardoor je in het hier en nu geruster het podium kunt betreden. 

Dit is slechts een voorbeeld om te illustreren wat NLP voor jou eventuele belemmeringen kan betekenen. Samen gaan we het eerste gesprek na wat de aanleiding voor jouw komst is, wat hoop je hier te kunnen halen en wat is voor jou belangrijk op dit moment. Ik leg jou kort uit hoe NLP voor jou kan werken en dan gaan we samen direct aan de slag.

NLP sessie 120 min                  €    195,00

NLP pakket 4 x 120 min            €    585,00

buy 3 get 4

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Instagram App Icon
  • Pinterest App Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon