Spa manicure,

30,00

De behandeling begint met warme compressen om vervolgens de dode huidcellen op een zachte manier te laten verwijderen met de Hydro active lemonscrub van Dr  Tadlea. Dan volgt een verzorgende pakking en ter afsluiting worden de nagels in en mooie kleur gelakt of krijg je een heerlijk hand-armmassage  

Verzorgende handbehandeling

€ 30,00

Leg de zorgen van uw handen in handen van de specialiste. Laat uw nagels verzorgen met een oliebadje, de nagelomgeving verzorgen, uw nagels in model vijlen en uw handen en armen incrémen met de voedende handcréme van Webecos! U stapt ontspannen, met handen die meer dan ooit gezien mogen worden de deur weer uit. Naar wens uit te breiden met:

- een heerlijk ontspannende hand/armmassage met voedende handcréme van webecos + € 4,90

- Nagels lakken met 2 weken mooi blijvende Solid Stay nagellak  + € 19,90

Nagels lakken met Solid Stay gellak, inclusief mini-manicure

€ 19,90

Met Solid lac nagellak van Nail Creation bent u 14 dagen gegarandeerd van glanzend, verzorgd uitziende gelakte nagels. Op de teennagels zelfs nog vele malen langer dan 2 weken! Solid Lac wordt is een gellak die in 2 á 3 laagjes aangebracht, en onder een uv tunnellamp met timer uitgehard wordt. De natuurlijke nagel wordt hiermee zonder schade verstevigd en de lak is direct droog! Keuze uit verschillende prachtige kleuren!

- Solid Lac behandeling:

  licht bijvijlen van de nagels, terugduwen van de nagelriemen en nagelolie  € 19,90

- Verwijderen van Solid lac €   9,90

- Verwijderen Solid Lac en opnieuw aanbrengen  € 24,90

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Instagram App Icon
  • Pinterest App Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon