NUUD preodorant

Met NUUD komt het mooiste pas later.... en duurt minstens 6 dagen lang. Een klein beetje NUUD aanbrengen onder oksels en op voeten voorkomt ieder transpiratieprobleem!

Voorkomt en neutraliseert de slechte zweetgeurtjes al bij het ontstaan. NUUD is in een crèmevorm vervaardigd omdat alleen "crème" de onveranderlijkheid van de zeer zuivere natuurlijke substanties, waaruit NUUD is vervaardigd verzekert. Omdat men zo het gebruik vermijdt van (voor spray noodzakelijke) drijfgassen, die direct of indirect schadelijk zijn voor de opperhuid en het milieu.

Vele deodorants bedekken en maskeren onaangename zweetgeurtjes met een parfum: het effect daarvan is weinig zeker en van korte duur. NUUD pre-odorant elimineert juist de eigenlijke oorzaken van deze onaangename geurtjes. 1 tube (15 ml) is goed voor gemiddeld 6 weken. € 12,95

12,95

Anti-cellulite pakket voor thuisgebruik

Dit pakket is bedoelt ter ondersteuning van de kuurbehandeling in de salon. Door de kuur thuis dagelijks te ondersteunen met de olie in combinatie met de bindweefselmassagecups krijg je een nóg intenser en langer aanhoudend resultaat.

Het pakket bestaat uit:

1x Bath & Body oil 150 ml.

Een fluwelige olie voor het lichaam die de huid satijnzacht maakt. Plantaardige oliën zoals Calendula olie, Druivenpit olie en Cocos olie houden je huid soepel en gehydrateerd en werken kalmerend en ontstekingsremmend. De sprayflacon maakt aanbrengen gemakkelijk.

39,90

Himalaya Magnesium olie

De zuiverste magnesium ter wereld. Himalaya magnesium is een mineraal dat milieuvriendelijk, ecologisch en handmatig uit bronnen gewonnen wordt.Door de zon en wind gedroogd, voor een krachtige maar milde werking. EcoCert/COSMOS gecertificeerd.

 

In Nederland heeft vrijwel iedereen een tekort aan het onmisbare mineraal Magnesium. HIerdoor kunnen er veel klachten ontstaan zoals: 

Chronische vermoeidheid, hoofdpijn, migraine, verkraming van de ( been) spieren, hartritmestoornissen, koude voeten, stress of onrustig gevoel, duizeligheid prikkelbaarheid, neuropathier, oorsuizen, pijn in de voeten, obstipatie etc.

 

Magnesium helpt je je algemene gezondheid te verbeteren. Dit kan zowel van binnenuit met druppels/serum als via de huid met spray, lotion,of een heerlijk (voeten) bad, en is ook uitermate geschikt voor sporters

vanaf 12,95

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Instagram App Icon
  • Pinterest App Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon