Huidverzorging op natuurlijke- en holistische basis. XMINERALS, BIO ACTIVE CARE en CHI

Praktijk Marguérite werkt met merken die op natuurlijke- en holistische basis werken. De huid is het grootste orgaan. Het beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf door een geavanceerd systeem van verschillende huidlagen. Zoals al onze organen behoefte hebben aan natuurlijke, gezonde voedingsstoffen en hydratatie om ons lichaam goed te kunnen laten functioneren, zo is de huid hét orgaan dat ons ook direct laat zien hoe we met ons lichaam omgaan.

 

Ben je moe, dan zie je dat terug aan donkere wallen onder je ogen. Ben je gestresst, dan zie je dat o.a. terug in de vorm van rode vlekken tussen de wenkbrauwen of in de hals. Om de huid terug in balans te brengen worden de producten tijdens de holistische behandelingen afgestemd op daar waar uw huid op dat moment de meeste behoefte aan heeft met een weldadig ontspanning voor zowel het innerlijk als het uiterlijk als gevolg.   

REINIGEN/ZUIVEREN

Een schone huid is de basis van een gezonde huid. Alle aandacht gaat naar werkstoffen in crèmes, maar zonder goede reiniging heeft zelfs de beste crème geen effect!

Dagelijkse vervuiling en dode huidcellen bedekken de talgklieren, maar met een grondige oppervlaktereiniging wordt de huid toegankelijker voor het opnemen van werkstoffen. De kwaliteit van onze reinigingsproducten is doorslaggevend en ze zijn samengesteld naar gelang elk huidtype

Praktijk Marguérite werkt op holistische wijze, met producten op natuurlijke basis waaronder Chi & Xminerals.

VERZORGEN

Hier vind je de verschillende huidverzorgingsproducten Xminerals en Chi

Zoek je een specifiek product, en zie je het niet terug op de website? Dat kan, de website is nog n opbouw.

Bel me dan ajb, ik help je persoonlijk graag verder.

Please reload

 
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Instagram App Icon
  • Pinterest App Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon